Anbefalt fysioterapeut i Grimstad?

Anbefalt fysioterapeut i Grimstad?

Ser du etter en anbefalt fysioterapeut i Grimstad og omegn? Her gir Alexander Andorff sin anbefaling på hvem du bør velge i Grimstad.

Hei! Mitt navn er Alexander Andorff, og jeg er utdannet kiropraktor (allmenn og idrettskiropraktor), samt biomekanisk rehabiliteringsterapeut. I denne artikkelen gir jeg deg min varmeste anbefaling om hvorfor du bør velge akkurat Gina Vissheim som din fysioterapeut i Grimstad.

1. Et varmt menneske

«Vi kommer ikke utenom at det å ha et empatisk, vennlig og positivt vesen er noe av det viktigste for en god fysioterapeut!»

Den første og kanskje største hovedfordelen med Gina er hennes positivitet, engasjement og vennlighet ovenfor sine pasienter. Vi jo alle hvor viktige det er å bli hørt og sett når vi trenger hjelp. Gina er en slik person som gir av seg selv, og som du alltid kan kjenne deg trygg på at vil gjøre sitt ytterste for deg og dine plager.

Det at hun jobber både aktivt med hendene, blant annet med teknikker som idrettsmassasje, tørrnåling og terapeutisk laser, og kombinerer dette med spesifikke treningsøvelser er selvfølgelig også en stor fordel!

2. Faglig kompetanse og dyktighet

Jeg må også si at Gina virkelig ga et utrolig positivt inntrykk på både meg og mine kollegaer ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi når hun jobbet i Oslo. Hun er levende opptatt av å stadig skjerpe og forbedre sine kliniske egenskaper innenfor både fysikalske behandlingsteknikker og rehabiliteringstrening. Med et slikt faglig engasjement kommer hun bare til å bli bedre og bedre.

3. Kunnskapsrik innenfor anatomi og fysiologi

En annen viktig egenskap for fysioterapeuter er å ha stålkontroll på kroppens anatomiske strukturer – inkludert leddbånd, sener, muskler, nerver og ledd, samt hvordan de fungerer. Ved kliniske møter og tverrfaglige samarbeidsmøter viste Gina gang på gang en fantastisk evne til å kommunisere og videreformidle denne kunnskapen på en særdeles god måte.

4. Tilpasningsdyktig og tålmodig

Noen av Gina’s andre gode egenskaper jeg ønsker å trekke fram er hennes evne til å tilpasse behandlingsmetoder og treningsøvelser i henhold til hver enkeltes pasient behov. I tillegg vil jeg også trekke fram hennes empatiske og tålmodige vesen, som er en meget viktig egenskap for å guide deg gjennom de lengre rehabiliteringsprosessene (slik som eksempelvis ved opptrening av kneskader og skulderskader)

5. Motiverer og inspirerer

«En annen grunn til at jeg gir Gina min anbefaling som anbefalt fysioterapeut i Grimstad er at hun er en skikkelig kilde til motivasjon og inspirasjon!»

Vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være å nå våre mål innenfor trening og aktive grep ovenfor egen fysisk helse. Med Gina på laget får du en skikkelig motivatør på din side som vil guide deg hele veien fra start til mål. Minner også om at du kan bestille timekonsultasjoner med treningsveiledning hos henne. Jeg kan på det aller, aller varmeste anbefale Gina Vissheim som din fysioterapeut!

Noe du ønsker hjelp med? Vi er her for deg!

 Bli bedre kjent med oss og klinikken vår

 Kontakt oss gjerne

 Bestill time her

 Ring oss på 37179050

Coverbilde: Stock photo ID: 908567780. Credit: microgen (lisensiert bruk via iStockphoto.com)

Bilde 2: Stock photo ID: 1316202211. Credit: Ridofranz (lisensiert bruk via iStockphoto.com)

Bilde 3: Stock photo ID: 1347656586. Credit: Galeanu Mihai (lisensiert bruk via iStockphoto.com)


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettsteder bruker cookies (informasjonskapsler) for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Vennligst trykk godkjenn dersom du aksepterer dette.  Les mer